Stanovenie alergénov na povrchoch výrobných liniek a zariadení
Nová generácia testov „Bioavid lateral flow Hook efekt“
Na čo test slúži:
stanovenie prítomnosti alergénov na povrchoch výrobných liniek a zariadení
stanovenie prítomnosti alergénov vo vstupných surovinách
analýza CIP vody (oplachová voda)
Čo je Hookov efekt?
Ak vzorka obsahuje veľké množstvo alergénu, klasické rýchle testy môžu vykazovať falošne negatívne výsledky. Tento jav sa volá Hookov efekt.
Nová generácia testov Bioavid lateral flow Hook efekt, Vás na prítomnosť Hookovho efektu upozorní (vo vyhodnocovacom okne nebude prítomná, alebo len slabo viditeľná Hook čiara (H)).
Výhody:
jednoduchá príprava vzorky (ster, surovina i CIP voda)
materiál potrebný na vykonanie steru (sterové tyčinky, pipety a skúmavky s PBS pufrom) sú súčasťou súpravy
praktické 15 kusové balenie
výsledok sa odčítava vizuálne v priebehu niekoľkých minút
Široká ponuka alergénov:
Bioavid lateral flow Hook efekt: mlieko, sezam, horčica, vajce, lieskovce, arašidy, pistácie, mandle, kešu, kôrovce, kazeín a iné orechy: brazilské, makadamiové, vlašské, kokosový... RIDA®QUICK: lepok (gliadín) a sója
Vyhodnotenie testu:
A) negatívny
B) pozitívny
C) silne pozitívny
D) veľmi vysoko pozitívny (potreba zvýšiť riedenie vzorky)
Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.
Základné súbory cookie pomáhajú vytvárať použiteľné webové stránky tak, že umožňujú základné funkcie, ako je navigácia stránky a prístup k chráneným oblastiam webových stránok. Webové stránky nemôžu riadne fungovať bez týchto súborov cookies.
Preferencie (0)
Preferenčné súbory cookies umožňujú internetovej stránke zapamätať si informácie, ktoré zmenia spôsob, akým sa webová stránka chová alebo vyzerá, ako napr. váš preferovaný jazyk alebo región, v ktorom sa práve nachádzate.
Štatistiky (4)
Štatistické súbory cookies pomáhajú majiteľom webových stránok, aby pochopili, ako komunikovať s návštevníkmi webových stránok prostredníctvom zberu a hlásenia informácií anonymne.
Marketing (0)
Marketingové súbory cookies sa používajú na sledovanie návštevníkov na webových stránkach. Zámerom je zobrazovať reklamy, ktoré sú relevantné a pútavé pre jednotlivých užívateľov, a tým cennejšie pre vydavateľov a inzerentov tretích strán.