Prítomnosť nežiadúcich baktérií a kvasiniek v pive/víne môže spôsobiť vznik zákalu, zmenu chuti a vône. Aby sa predišlo stratám alebo stiahnutiu výrobkov z trhu, je dôležité testovať prítomnosť týchto patogénov vo všetkých častiach výroby. Mikroorganizmy ako napríklad: Dekkera bruxellensis, Lactobacillus, Pediococcus/Megasphaera, divoké kvasinky a množstvo ďalších sú v pivovarskom a vinárskom priemysle mimoriadne dôležité. 

Klasické mikrobiologické metódy sú zdĺhavé (výsledky v priebehu niekoľkých dní) a preto neumožňujú vstúpiť do výrobného procesu v reálnom čase.

Rýchle a jednoduché riešenie ponúka systém PCR testov - GEN-IAL®. Vyznačuje sa jednoduchým a rýchlym procesom odberu vzoriek a analýzy, ktorý poskytuje výsledky do dvoch hodín po odbere vzoriek.

Pivo Download: „GEN-IAL pivo“
Víno Download: „GEN-IAL víno“

 

 

Cookies Detaily
Táto webstránka používa súbory cookies

Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.