Čoraz viac sa histamínová intolerancia dostáva do povedomia ľudí. Odhaduje sa, že ňou trpí 1 - 3 % populácie a medzi jej najčastejšie prejavy patria gastrointestinálne ťažkosti, migréna, návaly horúčavy, nádcha, bolesť tela, únava a iné.

 

Osoby s histamínovou intoleranciou sa musia vyhýbať konzumácii potravín bohatých na histamín. Patria sem najmä opracované, fermentované a konzervované potraviny ako ryby, víno, pivo, syr, kyslá kapusta, mäsové výrobky, sójová omáčka, ocot a ďalšie.


 

Spektrofotometer na mikrotitračné platničky:


RIDA®ABSORBANCE 96 – ELISA reader

- viac informácii kliknite TU

 

VIDEO: TU

 

Tlačítko

Kontaktujte nás

Zanechajte nám správu
Cookies Detaily
Táto webstránka používa súbory cookies

Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.